Våra tjänster

Hemsidor · SEO · Logotyper

Vanliga frågor

Vi har som mål att lansera din hemsida inom 10 dagar från beställning. Mindre hemsidor som en one-page hemsida levererar vi normalt sett inom 7 dagar medan en större hemsida kan ta upp till 10 dagar.

Ja, om ni saknar webbhotell hjälper vi er att upprätta en profil hos ett webbhotell. Vi kan även hjälpa till att köpa det domännamn ni vill ha på er hemsida. 

Vi bygger alla våra kunders hemsidor i WordPress – ett utav världens främsta Content Management Systems som tillåter oss att anpassa varje hemsida efter dina behov.

SEO är en förkortning av Search Engine Optimization och handlar om att hjälpa sökmotorer förstå och presentera innehåll. Att vi SEO-optimerar alla våra hemsidor innebär att vi ger hemsidan mycket goda förutsättningar att synas högt upp i sökresultatet på t ex Google.

Ja, vi erbjuder att skriva professionella texter till de hemsidor vi bygger. Detta gör vi i samråd med er och inget publiceras före ert godkännande. För detta utgår ett timarvode om 650 kr/tim. För en one-page hemsida tar det normalt sett en timme att skriva texterna. Om ni redan har texter förberedda publicerar vi dessa, givetvis utan någon extra kostnad.

Dags för en hemsida?

Kontakta oss för en offert